Van Saendenland
Zittend 1
Oosterblokker
Noord-Holland
banner duitse herder honden kennel Van Saendenland
Begin
Welkom
Fokbeleid
Onze Honden
Te Koop
Ter Dekking aangeboden
Verwachte nesten en Pups
Nieuwtjes
Links
Fotogalerij Nakomelingen
Leuke foto’s
Verklarende Woordenlijst
Contact
Gastenboek


De Duitse Herder Kennel
"Van Saendenland"
biedt deze herders honden te koop aan.

Als u besluit een Duitse Herder aan te schaffen, willen wij u aanraden eerst goed na te denken over waar u de herders hond voor wilt gebruiken.
Een herders hond waar u topsport mee wilt bedrijven, moet allicht voldoen aan andere eisen dan een herders hond die u puur voor het plezier in huis haalt.
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Mary en/of Michael. Wilt u graag een herders hond, maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn, adviseren Mary en Michael u ook graag.
Door op de kleine foto te klikken in de tabel, komt u op een plek in deze website waar u de HD uitslag en de africhtingskentekens kunt bekijken, als ook de stamboom, mits het een van onze eigen honden betreft.

Mary en Michael laten u weten regelmatig jonge en volwassen honden te koop hebben of te koop weten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!Te Koop Aangeboden:
Naam Foto Geslacht Overige Status
Pups nog enkele reutjes en teefjes Op 14 juni hebben we een langstokhaar nestje gekregen, en op 2 juli een nestje stokhaar, uit twee prachtige combinatiesTe koop
Reu Prachtige reu, met goede heupen en ellebogen, geboren op 10 augustus 2013, uit de combinatie Lindy van Saendenland en Etoo aus Wattenscheid. Te Koop